Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sensory characterization of pu-erh tea beverages

Tytuł:
Sensory characterization of pu-erh tea beverages
Autorzy:
Dmowski, P.
Karwowska, K.
Śmiechowska, M.
Data publikacji:
2015
Słowa kluczowe:
pu-erh tea
profile sensory analysis
infusion color
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of this study was to develop a sensory profile of pu-erh tea beverages. Additionally, sensory evaluation results were compared with the color of the beverages measured in the CIE L*, a*, b*. The results showed that the color of infusions was a combination of black and brown with a high proportion of copper (15.00 – 63.75). The most fresh were Bio-Active and UNO-Foods. In turn, the strongest brew was prepared from Grande tea. All products were characterized by citrus flavor. Principal component analysis helped reduce the number of variables that describe presented tea, to just two. The first includes differentiators describing flavor infusion and infusion appearance, while the second cover the citrus flavor of beverages. Both groups represent 51% of the inputs.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies