Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of the Diversity of Training Quality Conducted as Part of General Training and on-the-Job Training – Case Study

Tytuł:
Evaluation of the Diversity of Training Quality Conducted as Part of General Training and on-the-Job Training – Case Study
Autorzy:
Korban, Z.
Kołodziejczyk, P.
Rabasová, M.
Data publikacji:
2018
Słowa kluczowe:
safety
training
multi-criteria analysis
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
The level of occupational health and safety is one of the determinants of the company's efficiency. The article assessed the quality of general initial training (general training) and initial training at the workplace (on-the-job training) carried out in selected business entities related to the hard coal mining industry. Problem included in the above trainings were interpreted as a criterion function within a multi-criteria analysis based on the Analytic Hierarchy Process (AHP) method. Application of the AHP method allowed to perform a diagnostic (comparative) assessment of objects (business entities), both objects and accepted assessment criteria were compared in pairs with each other (the evaluator's preferences (subjectivity of assessments) are treated in the Analytic Hierarchy Process as a natural phenomenon).
Opracowanie rekordu ze środków MNiSW, umowa Nr 461252 w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" - moduł: Popularyzacja nauki i promocja sportu (2021).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies