Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza zagrożeń higieniczno-sanitarnych pakowania produktów mlecznych w kubki

Tytuł:
Analiza zagrożeń higieniczno-sanitarnych pakowania produktów mlecznych w kubki
Autorzy:
Diakun, J.
Kaczor, A.
Data publikacji:
2003
Słowa kluczowe:
analiza sanitarno-higieniczna
ISO
HACCP
krytyczny punkt kontroli
pakowanie
opakowanie
sanitary-hygienic analysis
critical control point
packing
packages
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Analizy dokonano na podstawie rozpoznania, które odbyło się na przykładzie zakładu produkującego opakowania dla przemysłu spożywczego i dwóch zakładów mleczarskich o różnym stopniu poziomu technologicznego. Analizowano możliwości wystąpienia i identyfikację zagrożeń higieniczno-sanitarnych w produkcji opakowań (kubków) i operacji pakowania produktów w kubki.
An industrial plant producing packages for the food industry and two dairies of different technological levels were surveyed. On such a basis the possibilities of occurring some hygienic-sanitary hazard were analyzed and identified at manufacturing of the packages (cups) as well as in the course of packing milk products into plastic cups.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies