Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of the training set value on the quality of the neural network to identify selected moulding sand properties

Tytuł:
Influence of the training set value on the quality of the neural network to identify selected moulding sand properties
Autorzy:
Jakubski, J.
Dobosz, S. M.
Major-Gabryś, K.
Data publikacji:
2013
Słowa kluczowe:
information technology
foundry industry
quality management
green moulding sands
neural network
technologia informacyjna
przemysł odlewniczy
zarządzanie jakością
masa formierska
sieć neuronowa
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
Artificial neural networks are one of the modern methods of the production optimisation. An attempt to apply neural networks for controlling the quality of bentonite moulding sands is presented in this paper. This is the assessment method of sands suitability by means of detecting correlations between their individual parameters. This paper presents the next part of the study on usefulness of artificial neural networks to support rebonding of green moulding sand, using chosen properties of moulding sands, which can be determined fast. The effect of changes in the training set quantity on the quality of the network is presented in this article. It has been shown that a small change in the data set would change the quality of the network, and may also make it necessary to change the type of network in order to obtain good results.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies