Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mitigating the Risk of Documentary Discrepancy in Process of Estonian Export Letters of Credit Transaction

Tytuł:
Mitigating the Risk of Documentary Discrepancy in Process of Estonian Export Letters of Credit Transaction
Autorzy:
Alavi, H.
Kerikmäe, T.
Data publikacji:
2018
Słowa kluczowe:
Documentary Letters of Credit
process management
discrepancy
attributes of DLC
export
Estonia
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
The main subject of this paper is to study relations between metrics which affects payment risk under documentary letters of credit (DLC) from the exporters perspective in Estonia. This will result in reducing the risk of documentary discrepancy in presentation of documents to banks, decrease relevant costs to rectification of discrepancies which are nothing but a loss to exporter and improving the flow of international trade. For this purpose, the author takes an empirical approach in his strive to find answer to following questions: What are different types of discrepancy in Estonian export landscape? How relevant are deferent attributes of the DLC to attributes types of discrepancy? What measures should be in place to prevent risk of documentary discrepancy in DLC operation? (In Estonian export trade).
Opracowanie rekordu ze środków MNiSW, umowa Nr 461252 w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" - moduł: Popularyzacja nauki i promocja sportu (2021).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies