Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka interakcji hydroksypropylometylocelulozy, chitozanu i lizozymu

Tytuł:
Charakterystyka interakcji hydroksypropylometylocelulozy, chitozanu i lizozymu
Autorzy:
Zimoch, A.
Jarmoluk, A.
Marycz, K.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
hydroksypropylometyloceluloza
chitozan
lizozym
interakcja
hydroxypropylmethylcellulose
chitosan
lysozyme
interaction
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Praca wykonana w ramach projektu pt. "Innowacyjne technologie produkcji biopreparatów na bazie nowej generacji jaj (OVOCURA)", finansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies