Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quantifying the Suitability of Reference Signals for the Video Streaming Analysis for IPTV

Tytuł:
Quantifying the Suitability of Reference Signals for the Video Streaming Analysis for IPTV
Autorzy:
Hoppe, C.
Manzke, R.
Rompf, M.
Uhl, T.
Data publikacji:
2016
Słowa kluczowe:
communication network
IPVT service
ITU-T J.247
measurement tools
PEVQ
QoS/QoE determination
reference signal
Triple Play Services
VQuad-HD
ITU-T J.341
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
IP networks are indispensable nowadays and they are some of the most efficient platforms. The constantly growing number of users and new services in these networks – the largest being the Internet – require a satisfactory quality of service from any application they use. So, determining the QoS in real-time services is particularly important. This work shows how to quantify the suitability of reference signals for analyzing the quality of video streaming in IPTV. The assessment relies on two different algorithms: PEVQ and VQuad-HD. Three different reference signals – two real ones and an artificial one – are used in this study, and a numerical measurement system is used, which simulates mean network impairments. These measurements provide valuable information for determining the QoS of actual IPTV services in practice.
Opracowanie ze środków MNiSW w ramach umowy 812/P-DUN/2016 na działalność upowszechniającą naukę.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies