Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikroklimat w pomieszczeniach magazynowych w zakładzie owocowo-warzywnym

Tytuł:
Mikroklimat w pomieszczeniach magazynowych w zakładzie owocowo-warzywnym
Autorzy:
Kubik, O.
Data publikacji:
2017
Słowa kluczowe:
mikroklimat w pomieszczeniach
chłodnia
magazynowanie żywności
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of the thesis is to analyse the influence of technological changes in the food-processing company on the quality of the product and its technological parameters on the example of the production cycle of fruit jam.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies