Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The objective evaluation of beef carcasses

Tytuł:
The objective evaluation of beef carcasses
Autorzy:
Wnęk, K.
Gołębiewski, M.
Przysucha, T.
Woźniak, A.
Wierzbicki, J.
Data publikacji:
2015
Słowa kluczowe:
beef carcasses
classification
EUROP system
validation
VIA technology
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The objective evaluation of beef carcasses. WSVIA (whole side video image analysis) is a technology for the evaluation of the lateral parts of the carcass, which can be applied to industrial and commercial lines. For various reasons existing method of the objective assessment of beef carcass have limitation for scientific and commercial applications. Currently used method of classification of beef carcasses in the EUROP system is biased of an subjective assessment of the classifier. WSVIA is the method that can improve the precision and accuracy of beef carcasses evaluation. Consumption of beef has decreased over the recent years and the quality of meat which mainly originates from the dairy cattle is unsatisfactory for the consumers. Additional reason of lowering beef consumption is the high price of beef and the relatively low profitability of cattle fattening. Improved precision and accuracy of beef carcasses evaluation through the consolidation of the final product can guarantee the growth of both beef producers and consumer satisfaction and induce growth both demand and production of beef on the basis of terminal crossbreeds.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies