Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development of Sheepskin Processing Technology Using Whey

Tytuł:
Development of Sheepskin Processing Technology Using Whey
Autorzy:
Sydykova, Gulzhamal
Smagulova, Zauresh
Moisseyeva, Yelena
Data publikacji:
2023
Słowa kluczowe:
sheepskin
preservative
antiseptic
curing composition
preservation
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
In this study, the possibility of using whey as a preservative and aldazan as an antiseptic was studied in order to reduce the consumption of sodium chloride, enhance the effect of preservation, and reduce the duration of sheepskin processing during preservation. The whey-salt method proposed for preserving raw sheepskin allows to reduce the consumption of sodium chloride through the use of whey in preservative compositions by up to 50%, the duration of the process of processing skins in comparison with the traditional method by 1.5-2 times (traditional method - 80 hours, proposed - 54-56 hours), the preservation process from 8 to 4 hours, the drying process from 72 to 48-50 hours, the cost of the preservation process, as well as the water consumption and pollution of wastewater from enterprises.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies