Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A Discussion of Occupational Health and Safety Management for the Catering Industry in China

Tytuł:
A Discussion of Occupational Health and Safety Management for the Catering Industry in China
Autorzy:
Qiang, C.
Chow, W. K.
Data publikacji:
2007
Słowa kluczowe:
hazard identification and risk assessment
catering industry
occupational health and safety management system
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
The catering industry is developing rapidly in China. Statistics in 2002 indicated that there were over 3.5 million dining places in China, hiring over 18 million people. However, the accident rate was high. Occupational health and safety (OHS) has to be watched more carefully. It is proposed to develop an OHS management system for the catering industry and to integrate it with an ongoing management system by referring to OHSAS 18001:1999. The first step is risk identification and evaluating the major factors concerned by referring to the codes in China, the list of occupational diseases, operation rules, requirements of the law, and records of past incidents. The technological aspect has to be considered in working out the safety strategies. This includes technical measures in accident prevention at the workplace. The kitchen is the main area to be focused on. Methods for hazard identification and risk assessment of dangerous factors in kitchens are proposed in this paper.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies