Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kompozycja wolnych aminokwasów jako marker źródła pochodzenia miodów

Tytuł:
Kompozycja wolnych aminokwasów jako marker źródła pochodzenia miodów
Autorzy:
Janiszewska, K.
Aniołowska, M.
Howis, M.
Nowakowski, P.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
wolne aminokwasy
miód
prolina
free amino acids
honey
proline
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies