Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of classification ability indices of parameters characterizing the stereometric features of technical surfaces

Tytuł:
Comparison of classification ability indices of parameters characterizing the stereometric features of technical surfaces
Autorzy:
Rozanski, R.
Data publikacji:
2018
Słowa kluczowe:
surface geometric structure
parameter classification ability
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
The study examined the relationship between the values of two indices evaluating the classification capacity of parameters characterizing the stereometric features of technical surfaces. The values of 83 3D parameters characterizing the stereometric features for 22 surfaces created in various machining processes were taken into account. The examined surfaces differ significantly in the stereometric characteristics of the surface with the similar value of the St parameter. The variance and the geometric mean of ordered parameter values differences were used as the indices of parameters classification ability. In particular, the existence, type and strength of relationship between the adopted indices were evaluated, and the model of the relationship between the indices was determined using the least-squares method. A comparison of the results obtained with those obtained from the analogous evaluation for 8 types of theoretical distributions of parameter values was also carried out.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies