Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Substancje słodzące – charakterystyka, metabolizm oraz metody oznaczania w środowisku wodnym. Cz. 2

Tytuł:
Substancje słodzące – charakterystyka, metabolizm oraz metody oznaczania w środowisku wodnym. Cz. 2
Autorzy:
Krzyżewska, I.
Kozarska, A.
Data publikacji:
2017
Słowa kluczowe:
substancje słodzące
oznaczanie substancji słodzących
sweeteners
sweeteners determination
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies