Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sorpcja jonów Pb2+ z roztworów wodnych na łupinach orzecha włoskiego

Tytuł:
Sorpcja jonów Pb2+ z roztworów wodnych na łupinach orzecha włoskiego
Autorzy:
Gala, A.
Sanak-Rydlewska, S.
Data publikacji:
2010
Słowa kluczowe:
sorpcja jonów Pb2+
sorption of Pb2+ metal ions
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies