Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O doskonałości opracowania produktu Cz. 2

Tytuł:
O doskonałości opracowania produktu Cz. 2
Autorzy:
Góralczyk, A.
Data publikacji:
1998
Słowa kluczowe:
innowacje
jakość
konkurencyjność wyrobu
proces opracowania produktu
szybkość i produktywność
zarządzanie złożonością
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Skoro wydajność procesu opracowania produktu może decydować o przewadze konkurencyjnej przedsiębiorstwa, miary owej wydajności muszą zostać powiązane co najmniej z trzema "klasycznymi" czynnikami konkurencyjności: jakością, kosztami oraz szybkością lub elastycznością procesu. Chociaż przewagę konkurencyjną można uzyskać poprzez doskonalenie sposobów sprzedawania, reklamowania czy harmonogramowania dostaw, atrakcyjność produktu wyrażona omawianymi trzema czynnikami pozostaje krytycznym warunkiem sukcesu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies