Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Struktura jakości produktów żywnościowych współczesnego polskiego konsumenta

Tytuł:
Struktura jakości produktów żywnościowych współczesnego polskiego konsumenta
Autorzy:
Cichocka, I.
Pieczonka, W.
Data publikacji:
2004
Słowa kluczowe:
struktura jakości produktów żywnościowych
jakość produktu
quality
food product
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies