Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nobilitacja normy ISO 22000: 2005

Tytuł:
Nobilitacja normy ISO 22000: 2005
Autorzy:
Berdowski, J. B.
Zagroba, A.
Data publikacji:
2010
Słowa kluczowe:
ISO 22000
jakość żywności
bezpieczeństwo żywności
certyfikat ISO
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Certyfikat wydany dla producenta żywności w oparciu o zatwierdzone wymagania w normie ISO 22000 jest swoistego rodzaju nobilitacją wchodząc w skład systemu FSSC - Food Safety System Certification.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies