Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Koncepcja MBO w systemach zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności

Tytuł:
Koncepcja MBO w systemach zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Autorzy:
Dzwolak, W.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
zarządzanie jakością
MBO
bezpieczeństwo żywności
management by objectives
food quality
food safety
quality/food safety policy
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Management by objectives MBO is a key element of every management system and is a main tool of its improvement. In article some MBO elements are presented in relation to quality and food safety objectives which are a developement of a quality and food safety policy. The paper presents some theoretical fundamentals to establishing of the objectives as well as shows a few practical exaples of objectives developing in quality and food safety management systems.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies