Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Novaja medicinskaja tekhnologija ocenki korrekcii funkcjonalnogo sostojanija organizma cheloveka

Tytuł:
Novaja medicinskaja tekhnologija ocenki korrekcii funkcjonalnogo sostojanija organizma cheloveka
Autorzy:
Vintman, Z. L.
Yatsunenko, A. G.
Drzewinski, W. P.
Kozlenko, E. I.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
technologia medyczna
człowiek
stan funkcjonalny organizmu
medical technology
human being
functional state of organism
Język:
rosyjski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule przedstawiono i przeanalizowano główne zalety nowej technologii medycznej z wykorzystaniem fal elektromagnetycznych. Główne zalety obejmują: korzystanie z prądu zmiennego w sprzęt diagno-styczny, niski poziom intensywności mocy sygnał testującego, wprowadzenie nowego wskaźnika diagnostycznego, oszacowania stanu funkcjonalnego różnych narządów i systemów na podstawie wartości wskaźników w jednostkach unormowanych, wielokanałowe efekty terapeutyczne, możliwość częstotliwościowej modulacji sygnału leczenia i innych.
Presented and analysed basic advantages of new medical technology with the use of hertzian waves. To such advantages behave is the use of alternating current in a diagnostic equipment, low level of testing signal, introduction of new diagnostic parameter, estimation of the state of different organs and systems on a single scale, multichanellness of medical influence, possibility of frequent modulation of medical signal et al.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies