Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pięćdziesięciolecie Przeglądu Odlewnictwa

Tytuł:
Pięćdziesięciolecie Przeglądu Odlewnictwa
Autorzy:
Suchy, J. S.
Data publikacji:
2000
Słowa kluczowe:
odlewnictwo
Przegląd Odlewnictwa
foundry practice
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Informacja jest najcenniejszym towarem. Coraz powszechniej uznaje się to stwierdzenie. Redaktorzy "Przeglądu Odlewnictwa" wiedzą o tym od pięćdziesięciu lat. Pismo jest tym samym najważniejszym filarem działalności Stowarzyszenia Technicznego Odlewników Polskich. Ładna szata edytorska, regularność wydawania, a nade wszystko staranność i rzetelność są piękną wizytówką polskiej braci odlewniczej. Na ręce obecnej Redakcji, której siłą jest redaktor naczelny "Przeglądu Odlewnictwa" Jan Marcinkowski, składam gorące gratulacje i życzenia wielu jeszcze sukcesów i jubileuszy.
Information is the most valuable article of trade. This statement is more and more commonly acknowledged. The Editors of Przegląd Odlewnictwa have known this fact for fifty years. This magazine is at the same time the most important pillar of activities of the Polish Foundrymen 's Technical Association. Attractive get-up of the monthry, regular publication and, first of all, care and reliability form a beautiful card of the Polish foundrymen. To the present Editorial Staff, whose driving force is Mr Jan Marcinkowski, the Editor-in-Chief of Przegląd Odlewnictwa, I would like to address warm congratulations and sincere wishes of more success and jubilees.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies