Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Numeryczny Model Terenu Mierzei Wiślanej i dna morskiego - opracowanie autorskiej aplikacji

Tytuł:
Numeryczny Model Terenu Mierzei Wiślanej i dna morskiego - opracowanie autorskiej aplikacji
Autorzy:
Janowski, A.
Szulwic, J.
Data publikacji:
2008
Słowa kluczowe:
kanał żeglowny na Mierzei Wiślanej
aplikacja Profiler
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Referat prezentuje sposób opracowania danych przestrzennych na potrzeby stworzenia Studium Wykonalności Kanału Żeglownego przez Mierzeję Wiślaną, ograniczając tematykę referatu do problematyki związanej z autorską aplikacją PROFILER. Autorzy opisują metody pozyskania danych do stworzenia numerycznego modelu terenu Mierzei Wiślanej oraz strefy brzegowej Bałtyku i Zalewu Wiślanego. W ramach prezentacji aplikacji PROFILER przedstawiona jest jej funkcjonalności wykorzystanie dla procesu inwestycyjnego w ramach Studium Wykonalności.
The report presents the manner of special data preparation for the needs of Feasibility Study of Navigation Channel across the Vistula Spit limiting the report subject theme to issues connected with original PROFILER application. The authors describe methods of data acquiring for the construction of a numeric model of the Vistula Spit area and coastal zone of the Baltic Sea and the Vistula Bay. In the scope of presentation of PROFILER application its functionality and utilization for investment process in the scope of feasibility Study is presented.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies