Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Doskonalenie technologii oraz organizacji przetwarzania serwatki w Polsce

Tytuł:
Doskonalenie technologii oraz organizacji przetwarzania serwatki w Polsce
Autorzy:
Bednarski, W.
Data publikacji:
2001
Słowa kluczowe:
technologia przetwarzania serwatki
technologia żywności
technology of milk-whey processing
food technology
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Przedstawiono przykłady postępu w technologii bezodpadowego przetwórstwa serwatki oraz założenia programu zmierzającego do koncentracji skupu i przetwarzania serwatki w kilku dóbr, wyposażonych centrach przetwórczych w Polsce.
The paper presents examples of wasteless processing of milk whey. It outlines the programme intended to concentrate collection and processing of milk-whey in few well equipped processing centres in Poland.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies