Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Osiągnięcia w pozbiorczej technologii owoców

Tytuł:
Osiągnięcia w pozbiorczej technologii owoców
Autorzy:
Jarczyk, A.
Data publikacji:
2001
Słowa kluczowe:
technologia żywności
konsumenci
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Wzrastająca liczba nowych gatunków i odmian owoców oraz doskonalenie metod ich przechowywania, szczególnie krótkotrwałego (short therm storage), przyczyniła się do zwiększenia ich dostępności w obrocie handlowym i spowodowała konieczność doskonalenia metod dystrybucji.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies