Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przegląd praktyk i systemów zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności

Tytuł:
Przegląd praktyk i systemów zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
Autorzy:
Janus, A.
Kijowski, J.
Data publikacji:
2007
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule scharakteryzowano główne praktyki i systemy zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności: HACCP, GMP, GHP, QACP oraz ISO 22000. Przedstawiono założenia tych praktyk i systemów, a także sposób ich wdrażania i realizacji w zakładach przemysłu spożywczego.
The paper describes the main food safety management systems and practices: HACCP, GMP, GHP, QACP and ISO 22000, presents their assumptions and the way they are realized in grocery plants.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies