Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości reologiczne miazgi z warzyw korzeniowych

Tytuł:
Właściwości reologiczne miazgi z warzyw korzeniowych
Autorzy:
Ratajczak, W.
Ossowski, G.
Data publikacji:
2000
Słowa kluczowe:
warzywa korzeniowe
właściwości reologiczne
spicy vegetables
rheology characteristic
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule przedstawiono zmiany właściwości reologicznych miazgi z wybranych warzyw korzeniowych w zależności od temperatury i udziału fazy ciekłej w układzie.
The paper presents changes of rheology characteristics of selected spicy vegetables, depending on temperature and share of liquid phase in the system.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies