Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modificirovannye krahmaly kompanii National Starch v moločnoj promyšlennosti

Tytuł:
Modificirovannye krahmaly kompanii National Starch v moločnoj promyšlennosti
Autorzy:
Aleksejewa, H.
Data publikacji:
2005
Słowa kluczowe:
krochmal modyfikowany
smak
nabiał
starch
taste
milk industry
Język:
białoruski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Firma National Starch pomaga w wyborze najlepszych krochmali, daje rekomendacje metodyczne do wykorzystania ich w produkcji nabiału i znacznie skraca drogę produktu od laboratorium do konsumenta.
The company National Starch helps not only in a choice of the best starch for your product, but also gives the recommendation of its application during preparation which time of product passage from a laboratory up to a supermarket essentially reduces.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies