Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologie usuwania azotu z wód pofermentacyjnych Część I. Charakterystyka wód pofermentacyjnych, gospodarowanie wodami i wybrane metody ich oczyszczania

Tytuł:
Technologie usuwania azotu z wód pofermentacyjnych Część I. Charakterystyka wód pofermentacyjnych, gospodarowanie wodami i wybrane metody ich oczyszczania
Autorzy:
Zielińska, M.
Bernat, K.
Cydzik-Kwiatkowska, A.
Wojnowska-Baryła, I.
Sykut, K.
Data publikacji:
2010
Słowa kluczowe:
azot
wody pofermentacyjne
oczyszczanie wody
post-fermentation waters
cleaning
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Charakterystyka wód nadosadowych. Gospodarowanie wodami nadosadowymi pochodzącymi z odwadniania osadów Efektywność procesów oczyszczania wód nadosadowych Metody fizyczno-chemiczne i biologiczne.
Characteristics of oversludge waters. Managing waters coming from sludge de-hydralization. Efficiency of oversludge waters treatment - physical-chemical and biological methods.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies