Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Flow of Bingham media. Applications in food technolodgy

Tytuł:
Flow of Bingham media. Applications in food technolodgy
Autorzy:
Chesnkov, V. M.
Gnoevoy, A. V.
Klimov, D. M.
Data publikacji:
1999
Słowa kluczowe:
technologia żywności
flow
bingam media
food technology
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The traditional approach to the statement of problems for the flow of Bingham media does not conespond to the model adopted for such media. We analyse this mismatch and suggest statements of problems of the flow of Bingham media and the methods for solving these problems that remove the inconsistency. The essence of this approach is that we treat the core of the flow as a plastic body and use Hencky s equations in the entire domain of the flow of the medium, i.e., both in the shear flow domain and in the core of the flow. The applicability of the approach proposed to the solution of problems associated with the analysis of flows of Bingham media is demonstrated by solving classical example problems. The new approach was applied to the analyses of processes in food technology in which Bingham media are used.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies