Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instalacje wodociągowe w zakładach gastronomicznych

Tytuł:
Instalacje wodociągowe w zakładach gastronomicznych
Autorzy:
Ludwińska, A.
Dudkiewicz, E.
Data publikacji:
2009
Słowa kluczowe:
wodociąg
instalacja sanitarna
water supply system
sanitary systems
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Projektowanie instalacji sanitarnych w zakładach gastronomicznych wymaga znajomości przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i żywienia oraz wymagań sanitarnohigienicznych w tego typu obiektach. Artykuł prezentuje te wymagania oraz podaje wytyczne do projektowania instalacji wodociągowych w świetle obowiązujących przepisów.
The design of sanitary systems in gastronomic plants demands knowledge of the rules relating to food storage and serving safety as well as sanitary requirements in these types of locattion. This paper presents these requirements and gives project rules for water supply systems in gastronomic plants under the prevailing regulations.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies