Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of intensive fish nutrition on the quality of cooling waters

Tytuł:
The influence of intensive fish nutrition on the quality of cooling waters
Autorzy:
Nędzarek, A.
Tórz, A.
Stepanowska, K.
Data publikacji:
2009
Słowa kluczowe:
carp
cooling waters
extruded fish feed
water quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of the present paper is to present the results of a study on the impact intensive carp (Cyprinus carpio L.), feeding with extruded commercial feed has on the quality of cooling waters. The feed studied had varied fat and carbohydrate contents. The study also revealed the optimal hydrochemical conditions of cooling waters for carp farming. Cage farming caused growing loads of organic matter, nitrogen, and phosphorus in the water. Experimental extraction of feed from the water revealed that high fat fish feed was more stable in comparison to high carbohydrate fish feed. Intensive carp farming with these two feeds led to considerable fish weight gain in both feed groups, but the weight gain for the carp fed with high fat feed, in comparison with that of carp fed with high carbohydrate fish feed, was significantly greater (p<0.01).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies