Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mrożona żywność wygodna. Część 10

Tytuł:
Mrożona żywność wygodna. Część 10
Autorzy:
Postolski, J.
Data publikacji:
2010
Słowa kluczowe:
mrożenie żywności
produkty spożywcze
mikrofalówka
frozen food
food products
microwave
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Dziesiąta i zarazem ostatnia część cyklu artykułów poświęconych mrożonej żywności wygodnej. Część dziewiąta tego cyklu („TCHK”, nr 4/2010) poświęcona była omówieniu aktualnej oferty rynkowej i perspektywom na przyszłość w zakresie mrożonej żywności wygodnej. W kończącej ten cykl części autor podejmuje problem trwałości produktów przetworzonych, zwracając uwagę na podstawowe czynniki na nią wpływające. Omawia ważne zagadnienie właściwego przygotowania żywności do spożycia. Publikację kończy aspekt techniczny i użytkowy przygotowania do spożycia żywności wygodnej w urządzeniach mikrofalowych.
This is tenth and the last part of paper on frozen convenient food. The topic of ninth part ('TCHK", nr 4/2010 was the present market situation and the future of frozen convenient food. This part deals with the problem of durability of processed food and the influence of different factors on it Proper preparation of food to consumption is discussed in special regard to food preparation microwave ovens.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies