Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego

Tytuł:
Technologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego
Autorzy:
Krysiak, W.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
ziarno kakaowe
prażenie ziarna kakaowego
prażenie konwekcyjne
cocoa bean
cocoa roasting
convective roasting
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies