Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza poziomu i determinant konkurencyjności MŚP w regionie sieradzkim

Tytuł:
Analiza poziomu i determinant konkurencyjności MŚP w regionie sieradzkim
Autorzy:
Przybysz, Z.
Dopieralska, M.
Data publikacji:
2010
Słowa kluczowe:
konkurencyjność przedsiębiorstw
małe i średnie przedsiębiorstwa
MŚP
badania empiryczne
competitiveness of enterprises
small and medium-sized enterprises
SMEs
empirical research
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Na konkurencyjność przedsiębiorstw wpływa wiele czynników (np. ceny produktów i usług, jakość produktów i usług, trwałe relacje z klientami, innowacyjny charakter wyrobu/usługi) W artykule przedstawiono analizę wyników badań empirycznych dotyczących konkurencyjności MSP z regionu sieradzkiego.
Many factors influence the competitiveness of enterprises (e.g. prices of products and services, the quality of products and services, stable relations with clients, an innovative character of a product or service). The article presents an analysis of the results derived from empirical research concerning the competitiveness of SMEs from the Sieradz region.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies