Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie elektroforezy kapilarnej do oznaczania azotanów w próbkach żywności

Tytuł:
Wykorzystanie elektroforezy kapilarnej do oznaczania azotanów w próbkach żywności
Autorzy:
Lange, J.
Polubiec, E.
Biesaga, M.
Data publikacji:
2007
Słowa kluczowe:
elektroforeza kapilarna
azotan(V)
azotan(III)
elektroforeza
chemia żywności
capillary electrophoresis
nitrate
nitrite
electrophoresis
chemical food
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies