Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chromatografia gazowa z detekcją olfaktometryczną (GC-O) w analizie żywnosci. Cz. I. Charakterystyka metody

Tytuł:
Chromatografia gazowa z detekcją olfaktometryczną (GC-O) w analizie żywnosci. Cz. I. Charakterystyka metody
Autorzy:
Plutowska, B.
Wardencki, W.
Data publikacji:
2008
Słowa kluczowe:
olfaktogram
chromatografia gazowa
detekcja olfaktometryczna
GC-O
zapach
analiza żywności
zapach żywności
detekcja
olfactogram
gas chromatography
odour
smell
food analysis
food smell
detection
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies