Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza aromatu świeżego pieczywa – związki zapachowe w żywności pieczonej

Tytuł:
Analiza aromatu świeżego pieczywa – związki zapachowe w żywności pieczonej
Autorzy:
Ligor, M.
Buszewski, B.
Data publikacji:
2004
Słowa kluczowe:
pieczywo
związki zapachowe
analiza żywności
analiza chemiczna
chemia analityczna
bread
aromatic compounds
analysis of food
chemical analysis
analytical chemistry
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies