Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość pierwiastków w miodach na świecie

Tytuł:
Zawartość pierwiastków w miodach na świecie
Autorzy:
Chudzińska, M.
Barałkiewicz, D.
Data publikacji:
2010
Słowa kluczowe:
miód pszczeli
analiza żywności
analiza chemiczna
chemia analityczna
honey
food analysis
chemical analysis
analytical chemistry
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Badanie jakości miodu na podstawie jego składu mineralnego jako produktu spożywczego powszechnie dostępnego są szeroko rozwinięte na świecie. Na ich podstawie dowiedziono, iż w zależności od składu mineralnego miodu można uzyskać wystarczające informacje o pochodzeniu botanicznym i geograficznym miodów.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies