Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jak wyznaczać aktywność przeciwutleniającą flawonoidów w próbkach żywności? Cz. II: metody fluorescencyjne, chemiluminescencyjne i elektrochemiczne

Wzrost zainteresowania badaniami aktywności antyutleniających produktów spożywczych wynika z faktu, że staramy się zmniejszyć stężenie reaktywnych form tlenu lub azotu powodujących oksydacyjne uszkodzenia komórek i biocząsteczek.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies