Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie pozostałości pestycydów w organizmach padłych i spadłych pszczół - problemy analityczne

Tytuł:
Oznaczanie pozostałości pestycydów w organizmach padłych i spadłych pszczół - problemy analityczne
Autorzy:
Bargańska, Ż.
Namieśnik, J.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
pszczoły
pestycydy
analiza chemiczna
chemia analityczna
honey bees
pesticides
chemical analysis
analytical chemistry
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W rolnictwie i agrokulturze wykorzystuje się wiele środków chemicznych, które mają zwiększyć wydajność plonów i chronić je przed szkodnikami i chorobami. Środki te to nawozy sztuczne i pestycydy.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies