Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Improved method for determination of the fungicide dimethomorph in vegetables

Tytuł:
Improved method for determination of the fungicide dimethomorph in vegetables
Autorzy:
Walorczyk, S.
Data publikacji:
2013
Słowa kluczowe:
pesticide residue analysis
extraction methods
vegetables
gas chromatography
mass spectrometry
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
An improved analytical method for determining the fungicide dimethomorph in vegetables is described. The method involved single extraction with dichloromethane followed by gas chromatography-tandem mass spectrometry (GC-MS/MS) determination. The average recovery rates from vegetable samples spiked with dimethomorph at 10 and 100 μg kg -1 (n = 5) ranged between 81 and 96% and with associated relative standard deviations ≤9%. The limits of detection (LOD) and limits of quantification (LOQ) were below 10 μg kg -1 for the three studied matrices, i.e., tomato, cucumber, and onion. Successful application of the method to the analysis of samples with incurred dimethomorph residues has been demonstrated.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies