Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość mikrobiologiczna cukru w Polsce

W artykule przedstawiono wyniki badań mikrobiologicznych cukru białego wyprodukowanego podczas kampanii 2003/2004 i 2011 r. Przedstawiono również wyniki analiz mikrobiologicznych cukru białego z trzciny cukrowej. Dokonano oceny jakości mikrobiologicznej cukru produkowanego w Polsce.
The article presents the results of microbiological researches of white sugar produced during the sugar campaign 2003/2004 and 2011. The article shows also the results of microbiological analyzes of white sugar from sugar cane. An evaluation of the microbiological quality of sugar produced in Poland was also presented.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies