Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Savitzky-Golay method for the evaluation of deceleration of the friction lift

Tytuł:
Savitzky-Golay method for the evaluation of deceleration of the friction lift
Autorzy:
Lonkwic, P.
Szydło, K.
Molski, S.
Data publikacji:
2017
Słowa kluczowe:
safety gears
reliability
traction lift
progressive gears
Savitzky-Golay method
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
Due to self-acting variability of operating conditions during the work of lifting devices, it is fundamental for the gears to stop the cabin at any clearance height. The operating conditions are changed by dust contamination influencing a proper braking process of the gear. This article presents the independent tests results. The impact of progressive gear geometry on the braking distance both in variable operating conditions and variable loading is analyzed. The tests were conducted for the gear applied in short distance transportation devices. Changing operating conditions were obtained by using various lubricating agents. The following five types of the gears were used for the tests: ASG100, PP16, PR2000, KB160. CHP 2000 gear was tested as a new solution. The tests were conducted using a free fall method. The test results obtained from an experiment were approximated by using Savitzky-Golay method.
Opracowanie ze środków MNiSW w ramach umowy 812/P-DUN/2016 na działalność upowszechniającą naukę (zadania 2017)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies