Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kontrolno-pomiarowe i aparaturowe uwarunkowania procesów cieplnego utrwalania żywności

Tytuł:
Kontrolno-pomiarowe i aparaturowe uwarunkowania procesów cieplnego utrwalania żywności
Autorzy:
Baranowski, P.
Kien, S.
Michalski, M.
Żelazny, R.
Data publikacji:
1998
Słowa kluczowe:
żywność
utrwalanie
procesy cieplne
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule przedstawiono dotychczasowy stan i mankamenty prowadzenia cieplnych procesów utrwalania żywności. Przedstawiono założenia normatywne oraz oznaczenia i objaśnienia do nowoczesnego, obiektywnego prowadzenia tych procesów.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies