Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Próba optymalizacji warunków prowadzenia procesu niskotemperaturowej krystalizacji olejów rybnych

Tytuł:
Próba optymalizacji warunków prowadzenia procesu niskotemperaturowej krystalizacji olejów rybnych
Autorzy:
Bodkowski, R.
Szlinder-Richert, J.
Usydus, Z.
Patkowska-Sokoła, B.
Data publikacji:
2011
Słowa kluczowe:
niskotemperaturowa krystalizacja
olej rybny
kwasy omega-3
low temperature
fish oil
omega-3
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Badania zrealizowano w ramach projektu "BIOŻYWNOŚĆ - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego" nr POIG.01.01.02-014-090/09 współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies