Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterisation of the impact of solvent retention on the performance of anti-corrosion, subsea multi-layer coatings

Tytuł:
Characterisation of the impact of solvent retention on the performance of anti-corrosion, subsea multi-layer coatings
Autorzy:
Duan, X. X.
Parris, T.
Kazlauciunas, A.
Guthrie, J.
Data publikacji:
2017
Słowa kluczowe:
epoxy
curing
solvent retention
adhesion
SEM/EDS
GC-MS
utwardzanie
rozpuszczalnik
żywica epoksydowa
adhezja
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Two-layer anti-corrosion subsea coatings were prepared and evaluated. These compositions consisted of a two component anti-corrosive, epoxy primer coating, Sigmacover™ 280 film, with a top coat of a two component, reinforced high solids polyamide adduct, the cured epoxy formulation, Sigmaguard™ 720 film. Gravimetric anaiyses, Differential Scanning Calorimetric anaiyses (DSC), Thermogravimetric anaiyses (TGA), Gas Chromatography-Mass Spectrometry anaiyses (GC-MS) and Scanning Electron Microscopic (SEM)/EDS evaluation were used in the characterisation of the curing and drying behaviour of the applied film(s). The impact of solvent(s) retention within the primer film layer of the multi-layer coatings was evaluated both semi-quantitatively and qualitively, with respectto effects of the residual solvent(s) composition on the film drying status, the film curing status, the cross-sectioned two-layer constitution structure and the adhesion effects.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies