Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie elektronicznych zmysłów w analizie żywności. Cz. II : sztuczny język

Tytuł:
Zastosowanie elektronicznych zmysłów w analizie żywności. Cz. II : sztuczny język
Autorzy:
Śliwińska, M.
Wiśniewska, P.
Dymerski, T.
Wardencki, W.
Data publikacji:
2013
Słowa kluczowe:
chemia analityczna
analiza chemiczna
analiza żywności
elektroniczny zmysł
sztuczny język
analytical chemistry
chemical analysis
food analysis
electronic sensor
artificial language
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Elektroniczny język jest przyrządem analitycznym wykorzystywanym do analizy próbek ciekłych. Badania przeprowadzane z wykorzystaniem takiego przyrządu nie są subiektywne. Elektroniczne języki wykorzystywane są na szeroką skalę w przemyśle spożywczym, zastosowano je również w analizach środowiskowych i przemysłowych.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies