Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka produktów otrzymanych podczas rozdrabniania rozdrabniaczem bijakowym

Tytuł:
Charakterystyka produktów otrzymanych podczas rozdrabniania rozdrabniaczem bijakowym
Autorzy:
Ciechacki, K.
Giętka, T.
Data publikacji:
2015
Słowa kluczowe:
rozdrabniacz bijakowy
produkt rozdrabniania
charakterystyka granulometryczna
hammer mill
grinding product
grain size characteristics
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
W pracy przedstawiono charakterystykę produktów otrzymanych podczas rozdrabniania ziarna pszenicy i kukurydzy za pomocą rozdrabniacza bijakowego. Jako parametry zmienne zastosowano zmienną długość roboczą bujaka: 173, 177, 181 mm.
The characteristics of products obtained during grinding of wheat and corn using a hammer mill is presented in the paper. A variable working length of ram (173, 177, 181 mm) was used as a changeable parameter.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies