Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The multidimensional response function exemplified by epoxy mortars: Looking for the global extreme

Tytuł:
The multidimensional response function exemplified by epoxy mortars: Looking for the global extreme
Autorzy:
Lichołai, L.
Dębska, B.
Data publikacji:
2014
Słowa kluczowe:
zaprawa epoksydowa
politereftalan etylenu
analiza statystyczna
właściwości mechaniczne
epoxy mortar
ethylene terephthalate
statistical analysis
mechanical properties
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Work connected with the obtaining and investigating of the properties of epoxy mortars usually generates high cost. It also takes lots of time and effort. A partial elimination of those drawbacks is possible when the statistical methods of designing the experiment are applied. The article presents partial results of the research into epoxy mortars modified with poly(ethylene terephthalate) glycolysates. The designing of an experiment connected with obtaining and investigating the properties of such mortars as well as the money-saving effect of the application of statistical methods in the production of the above mortars were discussed. The result of the research carried out was the determination of the optimum composition of the designed epoxy mortars. All its parameters describing the output quantities (the properties of the mortars) were obtained as the result of the optimization of the multicriterion decision-making process.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies