Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Meble chłodnicze do ekspozycji mięsa i wędlin

Podstawowym wyposażeniem sklepów mięsnych są lady, witryny, regały chłodnicze, wyspy, gondole lub bonety mroźnicze oraz szafy chłodnicze. Ostatnio wzrasta sprzedaż mięsa i wędlin pakowanych, a Polacy coraz częściej kupują ten asortyment w sklepach samoobsługowych, co zwiększa sprzedaż mebli lepiej eksponujących takie produkty (szaf i wysp). Od wielkości sklepu, liczby i rodzaju sprzedawanych produktów zależy wybór mebli chłodniczych. Ważne są także względy ekonomiczne i estetyczne.
The basic types of equipment for meat shops are counters, display cabinets, refrigerated shelves, islands freezers, gondolas, freezing bonets and refrigerated cabinets. The sales of packaged meat and sausages have been increasing recently and Poles are buying this assortment in self-service stores increasingly, which increases the sales of furniture that better exposes such products (multideck chillers and islands freezers). The choice of refrigerated furniture depends on the size of the store, the number and type of products sold. Economic and aesthetic considerations are also important.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies